Marknadsassistent

Marknadsassistent/administratör till SCA

Tycker du om administrativa uppgifter och har enkelt för att lära dig nya system? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu en marknadsassistent till vår kund SCA med start 2023-02-01, uppdraget pågår i 7 månader till att börja med.

Intervjuer och urval sker löpande, uppdraget kan tillsättas innan sista annonsdagen. Ansök redan idag, varmt välkommen!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I den här rollen kommer du att vara en viktig administratör hos SCA:s marknadsavdelning. Du kommer att arbeta i olika system med uppgifter som orderhantering, läsa kontrakt, bokning av leveranser och möten. Du blir en del av ett team på 5 personer där stämningen är god och SCA:s grundvärderingar kring hållbarhet genomsyrar arbetet. Här får du alltså möjlighet att bli en del av en framtidsbransch tillsammans med ett kompetent team.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har:
• En avslutad gymnasieutbildning inom natur/teknik eller ekonomi.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration.
• Systemvana – Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet inom SAP.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
• Det är meriterande med kunskap om trä och skog.

För att trivas i den här rollen söker vi en administrativ person som förstår vikten av god kommunikation och en hög servicenivå. Du är noggrann och fördrar ordning och reda i arbetet. Rollen har många kontaktytor och mellan dessa blir du navet- så det är mycket viktigt att du trivs i roller som ställer höga krav på samarbete, struktur och att du är flexibel i ditt förhållningssätt.

Om verksamheten

Kärnan i SCA:s verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
19 januari
Sista ansökningsdag
9 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67332