Teknisk Support

Manager Global User Support Ålö

Ålö är en av världens ledande leverantörer inom jordbruksmaskinindustrin som tillverkar högkvalitativa frontlastare och har verksamhet i 11 olika länder. Vill du jobba i en internationell miljö för ett världsledande bolag med huvudkontor i Umeå? Just nu befinner sig Ålö i en spännande fas av digitalisering och vi söker nu en Manager Global User Support till vår koncernövergripande IT-avdelning. Hos oss blir du en del av en framåtblickande och ambitiös miljö där våra kunders behov alltid står i fokus.

Om tjänsten

Som Manager Global User Support kommer du att ha ett brett arbetsområde, på både operativ och strategisk nivå. Du kommer att ansvara för att förse verksamheten med högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar för användarnära IT. Det är en tillsvidaretjänst med placering i Brännland, dock förekommer det resor till framförallt huvudkontoret på Campus X men även andra delar av organisationen vid behov.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen ingår ansvar för samt deltagande i den globala processen gällande servicedesk, medarbetarnas användarutrustning under hela dess livscykel samt fungerande support för all fysisk utrustning som datorer, telefoni, skrivare och kopiatorer. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för att upprätthålla avtal med leverantörer samt att hantera leverantörsfakturor för sitt avtalsområde, ta fram budgetunderlag och hantera licenser för klientdriften.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleexamen inom datateknik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande. Du bör ha minst 4 års erfarenhet från servicedesk eller klienthantering och vi ser gärna att du har erfarenhet av AD, GPO samt tekniker för fjärrhantering av klient. Vidareutbildning eller dokumenterad erfarenhet i något/några av områdena Windows, licenshantering, Microsoft Exchange, Citrix, antivirus, säkerhetslösningar för mobiltelefoner, IP telefoni.

Då tjänsten innebär många kontakter såväl internt som externt, är det viktigt att du är serviceminded och lyhörd i din kontakt med omgivningen. Vi söker dig som har hög integritet och är stresstålig samt har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära den övriga organisationen. Tjänsten ställer krav på att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Inom Ålö händer det hela tiden mycket, så det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till rådande situation.

Om verksamheten

I denna rekrytering samarbetar ÅLÖ med Poolia. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med direkt anställning hos ÅLÖ.

Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till Ida Sollander, rekryteringskonsult på Poolia, 072-0705312 eller Jan Frostvinge, rekryterande chef, 073-311 70 70.

Vi jobbar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
14 juli
Sista ansökningsdag
4 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57213

Linus Norlin

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.