Arkitekt

Lösningsarkitekt

Är du expert inom molntjänster och vill komma till ett företag med stor framåtanda och långsiktighet?
Passa då på att söka rollen som lösningsarkitekt hos oss!

Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas innan sista dag för annons.

Om tjänsten

Som lösningsarkitekt blir du en del av ett team som utvecklar programvara och tjänster inom media asset management (MAM) för alla våra kunder.

Vår MAM-programvara hanterar våra kunders mest värdefulla innehåll: program, nyheter, annonser, filmer. MAM-programvaran hanterar metadata, åtkomsträttigheter och kärnan i allt material vilket gör allt innehåll sökbart, så att användare kan hitta rätt innehåll direkt. Därmed är pålitlighet ett måste!

Du arbetar övergripande inom 8 produktteam som alla utvecklar sin produkt gemensamt med två andra lösningsarkitekter baserade i Tyskland. När produkterna och lösningarna ska implementeras, så ansvarar du för tillföra ett utvecklingsfokuserat perspektiv och att förstå helheten samt att hantera frågeställningar/funktion fullt ut. Vårt teknikstack är baserad på Java, C#, K8s, AWS, Terraform.

Vem är du?

För denna tjänst behöver du ha senior erfarenhet av att ha arbetat med molntjänster tillsammans med erfarenhet av att arbeta med DevOPS. Du älskar IT och problemlösning och ser möjligheter där andra ser utmaningar.
Du är samarbetande, kommunikativ och villig att lära.

Om verksamheten

Vidispine AB är ett svenskt bolag, som är en del av en tysk koncern. Vi är cirka 50 anställda i Sverige, vi har kontor i Stockholm och Umeå. Utöver det har vi tusentals kollegor världen runt genom vår tyska ägare. Våra kunder är mestadels stora internationella TV-stationer eller produktionsbolag. Läs mer om oss på http://www.vidispine.com

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
2 september
Sista ansökningsdag
16 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65298