Designer, industri

Lead System Designer

Till ett internationellt bolag inom tillverkningsindustrin söker vi nu en Lead System Designer. Har du tidigare erfarenhet utav att arbeta som Lead System Designer för kundunika lösningar? Kanske har du eget bolag och vill gå som underkonsult till oss? Vi ser fram emot din ansökan, urval sker löpande så skicka in den redan idag.

Om tjänsten

Som Lead System Designer kommer du i första hand arbeta med kundprojekt där du kommer ha ansvar över kvalitén och produktens funktion. Inklusive specifikation, val av komponenter och utrustning och överensstämmelse med reglerna.
I slutet av projektet kommer kunden utföra ett acceptans-test av produkten på kundens anläggning där du kommer representera designgruppen och agera stöd åt kunden med teknisk kunskap.

Som Lead System Designer kommer du jobba i en projektgrupp bestående av åtta till tio personer från olika områden. Bolaget har kunder över hela världen vilket innebär att du måste resa några gånger per år. Projekttiden för att tillverka utrustning utefter kunders önskemål varar normalt mellan tre till tio månader.

Omfattning: heltid
Start: omgående
Slut: minst fram till sommaren 2020 med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ansvarsområden:
– Leda designaktiviteter från anbud till färdig design
– se till att gällande kundkrav/specifikationer kan mötas och uppfyllas av slutprodukten
– läsa orderspecifikationer och omvandla detta till en specifik design
– utföra utvärderingar internt samt externt för kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att jobba i en multifunktionell arbetsgrupp och med liknande arbetsuppgifter. Du har en kandidat/mastertexamen inom maskin-, fysik- eller teknik.

Som person är du öppen, drivande, initiativrik och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta, såväl internt som externt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
9 september
Sista ansökningsdag
13 oktober
Omfattning
Projektanställning
Referensnummer
54471

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.