Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör

Är du utbildad ingenjör eller att du inriktat dig inom kvalite? Då finns det en spännande tjänst som Kvalitetsingenjör ledigt för dig! Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och till att börja med fram till november 2019. Goda möjligheter finns dock att tjänsten kommer att förlängas. Det här är ett unikt tillfälle att jobba med hela tillverkningsprocessen från design, inköp till tillverkning och testning. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som kvalitetsingenjör kan du att få arbeta med kvalitetsledningsarbete, processutveckling, kundkontakter – kundklagomål, utredningar och som ASME koordinator.

Dom kommer att få jobba tillsammans med duktiga, erfarna kollegor.

I din roll som Kvalitetsingenjör ansvarar du för att tillhandahålla processstöd i enlighet med dokumenterade rutiner och praxis relaterade till standarden. Du är även ansvarig för utveckling, genomförande och ständiga förbättringar av kvalitetssäkring.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom området eller att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kvalitetssäkring / hårdvara / läkemedelsindustrin.
Du har en god förståelse för tillverkningsprocesser, produktutveckling livscykler, design och dokument förändringar.

Som person har du lätt för att sätta dig in i olika arbetsuppgifter, samordna och prioriterar effektivt.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
8 maj
Sista ansökningsdag
26 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53591

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.