Kundtjänst

Kundtjänst i Umeå

Vi söker kundtjänstmedarbetare till våra kunder i Umeå. Vi kommer att ha löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som kundrådgivare kommer du ansvara för att ge kunder snabb och professionell service. I samarbete med dina kollegor förväntas du ge rådgivning och återkoppling för en förbättrad produktleverans med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vidare kommer du att:
• Ge god service i vanligt förekommande ärenden
• Registrera kunder i masterdata
• Hantera fakturering och ersättningar till kund
• Kravhantering
• Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?

Du förväntas vara servicemedveten, noggrann och driven. Du tar ansvar för både din egen och verksamhetens utveckling. Du bör alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära sig nya saker. Arbetet ställer höga krav på lyhördhet inför kundens behov, god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska samt ett strukturerat tanke- och arbetssätt då du kan komma att ställs inför komplicerade frågeställningar. Du har vidare förmågan att på ett pedagogiskt sätt vägleda kunden och ge bästa möjliga service.Du som söker har en eftergymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet av service, gärna via telefon. I övrigt är du strukturerad, självgående med stor förmåga till eget ansvar och har god systemvana.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53973

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.