Konsultchef

Kul på jobbet varje dag? Säljande konsultchef till Poolia Umeå!

Nu utökar vi vårt team och söker ytterligare en Konsultchef. Tycker du om försäljning, rekrytering och ledarskap? Har du erfarenhet från bemanningsbranschen? Vill du arbeta tillsammans med Sveriges förmodligen bästa arbetskamrater? Är svaren ja bör du inte tveka en sekund. Sök jobbet som Konsultchef hos Poolia Umeå nu! Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start enligt överenskommelse. För att trivas i rollen som konsultchef behöver du vara duktig på att prioritera, ta initiativ och kunna fatta beslut. Du gillar mötet med människor och ser de flesta problem som möjligheter.

Om tjänsten

I rollen som konsultchef har du personalansvar för våra tjänstemän i konsultverksamheten och ansvarar för både deras uppdrag och utveckling på Poolia. Du ansvarar för hela affären, från införsäljning av uppdrag, tillsättning samt uppföljning av resultatet. Förutom personalansvar är kundvård och kundkontakter en självklarhet där merförsäljning till befintliga och nya kunder är en väsentlig del av rollen.

Dina ansvarsområden som konsultchef spänner över ett brett område och innehåller bland annat:
– försäljnings- och resultatansvar
– rekrytering av konsulter
– personal- och uppdragsansvar med fokus på att våra konsulter känner trygghet och att uppdragen genomförs på bästa möjliga sätt
– arbetsmiljöansvar
– planering och genomförande av konsult- och kundaktiviteter.

Vem är du?

Förutom att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, har du en akademisk utbildning och relevant arbetslivserfarenhet som inkluderar någon form av arbetsledning. Det är viktigt att du har kommit i kontakt med HR-relaterade frågor och att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Erfarenhet från bemanningsbranschen och B2B försäljning är meriterande.

Då vi har uppdrag i Umeå med omnejd behöver du ha körkort för bil. För att trivas i rollen behöver du vara resultatinriktad, lyhörd och kommunikativ. Du behärskar svenska helt flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Du klarar av att skapa struktur i en vardag som ofta är händelsestyrd. Du är van vid att arbeta självständigt och ser alltid nya affärsmöjligheter. Sist men inte minst är du prestigelös och bidrar till en positiv stämning.

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
9 mars
Sista ansökningsdag
5 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56463

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.