Byggnadsingenjör

Konsult inom Omgivningspåverkan inom mark och anläggning till Sweco

Är du en förtroendeingivande person med en god förmåga att hantera olika typer av människor och som söker nya utmaningar? Sweco söker just nu dig som vill arbeta med att säkra diverse byggprojekt, från mindre till större projekt! Hos Sweco erbjuds du en dynamisk och snabbrörlig arbetsmiljö och du ges stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling där ditt driv och nyfikenhet värderas högt. Nu söker vi Dig som skulle vilja arbeta med omgivningspåverkan, oavsett om du är erfaren eller bara har några års erfarenhet eller är nyutexaminerad. Möjlig stationerings ort är Umeå, Luleå eller Skellefteå. Välkommen till teamet! Så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I tjänsten som Konsult inom Omgivningspåverkan inom mark & anläggning hos Sweco kommer du tillsammans med Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter verka för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer handla om att säkra byggprojekt så att det kan genomföras med minsta möjliga påverkan på tredjeman avseende vibrationer, luftstöt och bullerstörningar. Du kommer att vara Swecos ansikte utåt gentemot entreprenör och tredjeman och till hälften av tiden befinna dig ute på projekten och till hälften arbeta administrativt. Du ska agera objektivt i din roll, medla och företräda bägge parternas intresse i byggprojekten.

Arbetsuppgifterna innefattar att:
• Upprätta riskanalyser avseende vibrationsalstrande arbeten
• Utföra besiktningar, vibrationsmätningar och sammanställa underlag till utredningar
• Uppdragsleda eller handlägga i projekt, beroende på din erfarenhet och storlek på projekt
• Vara rådgivare gentemot byggherre, entreprenör och tredjeman
• Utvärdera projekten och sammanställa resultaten

Du kommer ges goda möjligheter till att få ta stort eget ansvar inom området omgivningspåverkan, vara drivande i både mindre och större projekt, samt lära dig mängder från seniora och erfarna kollegor. Beroende på vad du själv är intresserad av kan du gå vidare inom Sweco och arbeta både brett eller som specialist. Du banar vägen för din egen utveckling!

Vem är du?

Vi ser gärna att du är bergs-/byggnadsingenjör eller har motsvarande kunskap och erfarenhet. Du har en förståelse för och kännedom om byggnader och anläggningars uppbyggnad. Har du erfarenhet av bergsprängning eller sprängteknik så är det ett plus men inget krav. I denna tjänst är det ett krav är att du till fullo behärskar svenska språket i tal och skrift samt har B körkort.

Som person är du kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt angreppssätt. Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines. Du är van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och driva dina processer vidare samtidigt som du arbetar bra med andra människor. Du behöver ha en hög social kompetens och god personkännedom samt tycka om att möta människor i deras vardag. Du tycker om att arbeta i grupp och vill utveckla dig vidare.

Om verksamheten

SWECO ERBJUDER
Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Att få möjlighet att arbeta nära andra kompetenser är mycket lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi arbetar gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom bl. a. miljö, arkitektur, planering, trafik, väg och mark, konstruktion och projekteringsledning. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På Sweco kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är Nyfikenhet, Engagemang och Ansvar. Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik. Sweco är också en av Sveriges ledande konsulter inom mark- och anläggning. Vi växer snabbt och idag är vi ca 140 medarbetare inom regionen från Umeå till Kiruna.
Kontaktpersoner på Sweco: Tony Berglund 076-842 32 81 tony.b.berglund@sweco.se Erik Fastevik 070-565 99 13 erik.fastevik@sweco.se

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
8 mars
Sista ansökningsdag
13 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
52948

Rebecca Pettersson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.