Jurist

Jurist till kund i Umeå

Är du jurist eller har arbetslivserfarenhet inom juridik så har vi jobbet för dig. Uppdraget startar i början av september och förväntas pågå till januari 2021. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att hantera studentprövningar och oriktiga hyresförhållanden samt ansvara över ärenden under hela processens gång, från första kontakt med hyresgäster, till att företräda ärenden i hyresnämnden. Tjänsten innebär nära samarbete med kvartersvärdar och områdeschefer.

Vem är du?

Du som söker har juristexamen, alternativt att du har erhållit dig kunskapen på annat sätt tex via fördjupade kurser eller i arbetslivet via juridiskt arbete tex notarietjänst eller liknande.

Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är att man ska vara noggrann, strukturerad, kunna arbeta självständig samt vara drivande. Du kommer att ha skriftliga och muntliga kontakter med både hyresgäster och hyresnämnd vilket innebär att vi lägger stor vikt på förmågan att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om verksamheten

Poolia var först i Sverige med att erbjuda rekrytering av jurister. Detta innebär att vi har lång erfarenhet och ett stort nätverk av aktörer inom juridik. Bland våra uppdragsgivare finns allt från advokat- och juristbyråer till intresseorganisationer, banker och försäkringsbolag. På så sätt kan vi leverera tillförlitliga resultat så att du blir rätt person på rätt plats.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
24 juni
Sista ansökningsdag
28 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53946

Helena Forsberg

Rebecca Vall

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.