Inköpare

Junior inköpare/upphandlare till stort kommunalt bolag!

Nu söker vi en driven och social junior inköpare/upphandlare till vår kund som är ett stort kommunalt bolag. Vill du få möjlighet att utveckla ditt CV och samtidigt få arbetslivserfarenhet inom offentlig upphandling? Då är det dig vi söker!

Uppdraget är på deltid (mellan 20-50% beroende på din tillgänglighet) och pågår t.o.m. 2023-03-31 med goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därmed inte med meddela ditt intresse. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att vara ett stöd för upphandlingar och du kommer att hantera enklare upphandlingar inom ramen för LUF. Du får även möjlighet att leda mindre upphandlingar, avrop från ramavtal, avtal- och inköpsadministration.

Vem är du?

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad relevant högskoleutbildning, genomförd inköpsutbildning på yrkeshögskola, alternativt arbetslivserfarenhet inom inköp. Framför allt bör du ha goda generella kunskaper och gärna erfarenhet av inköp samt av offentlig upphandling (LOU/LUF).

Du som person är driven och har en förmåga att arbeta självständigt med god kommunikativ förmåga. Har du ett analytiskt och affärsmässigt tänk med ett strukturerat arbetssätt är du perfekt för rollen!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
20 september
Sista ansökningsdag
26 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65858