PC-tekniker

IT-Tekniker

Vi söker nu en IT-tekniker med erfarenhet av IT-säkerhetsarbete samt kunskaper om SQL server. Urval sker löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll som IT- -tekniker kommer du arbeta med användarsupport. Du kommer sköta underhåll på både hård- och mjukvara samt vid behov stötta upp vid andra tekniska frågor. Du kommer att ge användarstöd både på plats och via telefon/fjärrstyrning. Du kommer även att sköta underhåll gällande både hård- och mjukvara i klientmiljö. Du arbetar internt med IT miljö, IT säkerhet och servrar mm

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat några år som it-tekniker inom IT/data. Har du dessutom lämplig utbildning inom området ser vi det som meriterande. Du är van att ta ett stort ansvar och vill fortsätta att växa och utvecklas inom IT.

Du har…
• Erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem
• God kunskap och erfarenhet av Windows OS och andra Microsoft produkter
• God erfarenhet av felsökning/installation i hårdvara och mjukvara
• Erfarenhet av att ge stöd och handledning till användare såväl på plats som via telefon och fjärrstyrning
• Erfarenhet av IT-säkerhetsarbete
• Kunskaper om SQL server.

Som person är du mycket serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp med kollegor och kunder. Du har en positiv inställning där du anser att det mesta går att lösa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
1 april
Sista ansökningsdag
30 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59268

Rebecca Vall

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.