Teknisk Support

IT-tekniker till stor IT-avdelningen i Umeå

Vi söker nu en serviceinriktad och positiv IT-tekniker. Gillar du att arbeta med användarstöd genom support i helpdesk och felsökning? Ta då chansen att bli en utav Poolias uppskattade konsulter! Uppdraget är på heltid, och tillsvidare. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Kunden har drygt 3000 medarbetare, med ytterligare 5000 användare och en omsättning på över tre miljarder kronor. IT-avdelningen uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till de anställda i förstahand. Detta genom att leverera IT-lösningar och stödja personal och användarna i IT-frågor. Inom IT-avdelningen arbetar ca 100 personer fördelade på flera orter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som IT–tekniker kommer du jobba med användarsupport på både datorer och AV-utrustning för anställda och användare, detta sker både på plats och via telefon/fjärrstyrning. Underhåll på både hård- och mjukvara inom dessa två områden ingår också i tjänsten. Du kommer även att sköta underhåll gällande både hård- och mjukvara i klientmiljö (främst Windows men även Mac). Hårdvaran innefattar även surfplattor och telefoner. Samt vid behov stötta upp vid livesändningar av konferenser och event

Exempel på arbetsuppgifter:
• Support i helpdesk, via telefon och fjärrstyrning
• Felsökning och diagnostisering av video- och konferensteknik
• Felsökning och diagnostisering inom hård- och mjukvara i klientmiljön (Windows och Mac)
• Livesändningar av konferenser och högtider

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat några år som it-tekniker inom IT/data. Har du dessutom lämplig utbildning inom området ser vi det som meriterande.

Du har…
• Erfarenhet att jobba inom en större IT-organisation
• Erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem
• God kunskap och erfarenhet av Windows OS och andra Microsoft produkter
• God erfarenhet av felsökning/installation i hårdvara och mjukvara
• Erfarenhet av att ge stöd och handledning till användare såväl på plats som via telefon och fjärrstyrning
• Har erfarenhet av AV-teknik i samband med evenemang.
• Meriterande är även om du har kunskap inom ljud- och videoinspelning.
• B-körkort är ett krav, liksom mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Har du Mac-kompetens ser vi detta som mycket meriterande, detsamma om du har erfarenhet av Cisco och/eller Extron utrustning.

Som person är du mycket serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp med kollegor och kunder. Du har en positiv inställning där du anser att det mesta går att lösa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
25 oktober
Sista ansökningsdag
5 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
61603