PC-tekniker

IT-tekniker i Umeå

Vi söker IT-tekniker till kommande uppdrag med start efter sommaren i Umeå. Du har relevant akademisk bakgrund inom IT och det är meriterande med tidigare erfarenhet. Vi arbetar med en bred kundbas inom IT och söker av den anledningen många olika kompetenser.

Om tjänsten

Vi ser gärna att du har erfarenhet av några utav följande:

• VM och Server underhåll
• Virtualization VMware, Virtual Box
• Administrering och hantering av Windows Servers (2003, 2008 och 2012)
• Erfarenhet av arbete med Windows 32/64bit, Linux (Ubuntu)
• Databaser: SQL Base, MS SQL Server (2000, 2005, 2008), MySQL 5.x, MS Access
• Kunskap om nätverksprotokoll
• Programmeringsspråk: Microsoft .NET (VB, C#), C, Perl, PHP, Java (ME, SE), jQuery, HTML (4,5, CSS) WIX, VBScript

Vem är du?

Du har utbildning inom IT eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbete. Du har tidigare arbetat med IT-drift, support och att hjälpa användarna med deras datorer och applikationer. För att du ska trivas i rollen är du som person noggrann, strukturerad och självständig, du har framför allt en positiv attityd och ett stort intresse för IT. Du skall vara van att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och är mycket serviceinriktad. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och har ett öppet sinne som gör dig lättplacerad på olika typer av arbetsplatser. Vi ser även att du bemöter med god service och är driven som person.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53971

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.