PC-tekniker

IT-konsult till StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant växer och behöver nu utöka med flera IT-konsulter. Vill du också vara kundens kunniga kompis inom kommunikation? Så joina det härliga gänget på StjärnaFyrkant i Umeå. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som IT-konsultkommer du att arbeta nära företagets kunder med allt från installation till driftsättning och underhåll. För att lyckas i rollen bör du ha god samarbetsförmåga, vara initiativtagande samt trivas i kontakt med andra. Hos StjärnaFyrkant blir du en del av ett härligt gäng och erbjuds goda möjligheter att utvecklas.

Du kommer att ansvara för dina egna kunder där såväl försäljning och support samt kundvård ingår.

I tjänsten ingår bland annat:

• Att dra nätverk, installera, driftsätta och underhålla serverlösningar, affärssystem och molntjänster.
• Lämna affärsförslag och följa upp dessa för att komma till avslut
• Kund- och affärsnytta genom att identifiera utvecklingsmöjligheter
• Bidra till verksamhetens arbetssätt och säkerställa ett framgångsrikt samarbete

Vem är du?

Vi söker dig som är kommunikativ, serviceinriktad och nyfiken på nya projekt och tekniker. Vi tror att rätt kandidat har tidigare erfarenhet utifrån en liknande roll eller utbildning inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav:

– Nätverk
– Installation
– Drift och underhåll utav serverlösningar
– Affärssystem samt
– Molntjänster

Om verksamheten

StjärnaFyrkant erbjuder produkter, tjänster, installation och service, baserat på fast-, mobil- och IP-telefoni samt komradio. Produkter som GPS, taxameter och alkolås ingår också i StjärnaFyrkants produkt- och serviceportfölj. StjärnaFyrkant är rikstäckande och idag Sveriges mest snabbväxande kedja för kommunikationsbaserade telefoni- och IT-tjänster.

StjärnaFyrkant bildades 1996, då med målsättningen att skapa en i huvudsak norrlandsbaserad kedja för produkter och tjänster inom mobiltelefoni. Den första helprofilerade butiken öppnade 1997 i Sundsvall.

StjärnaFyrkant drivs av att bli kundens ”kunniga kompis”, en pålitlig partner som genom sitt kunnande, sin lokala närvaro samt sina användarvänliga kommunikationslösningar, enkelt och snabbt kan bidra till ökad effektivitet.

På StjärnaFyrkants butik i Umeå arbetar ca 21 medarbetare och butiken ligger placerad på Västerslätt. Nu önskar de ännu en kollega till sitt sammansvetsade team!

Låter det här som din nästa utmaning? Ta chansen till nya utmaningar i ett kunnigt och engagerat bolag.Tjänsten är en rekrytering med direkt anställning på StjärnaFyrkant. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
6 augusti
Sista ansökningsdag
8 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54147

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.