Administratör

Institutionsadministratör till SLU Umeå

Med vår samarbetspartner SLU söker vi på Poolia en strukturerad och serviceinriktad institutionsadministratör. Här får du möjlighet att ha en bred och varierad roll i en internationell arbetsmiljö med stöd av ett team på fem personer.

Uppdraget är på heltid och avser ett föräldravikariat på 1 år. Start är så snart som möjligt och vi kommer för denna tjänst värdera din tillgänglighet högt.

Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om tjänsten

Institutionen består av ungefär 100 personer varav 11 är professorer och personalen kommer från ett 30-tal olika länder. Vid institutionen forskas det om skogsekosystem i Sverige och på andra platser i världen samt hur vi ska förvalta dessa på bästa sätt både idag och i framtiden. Många av SLUs medarbetare kommer från andra länder vilket gör att engelska ofta används som arbetsspråk. För mer information om institutionen se: https://www.slu.se/institutioner/skogens-ekologi-skotsel/

I denna arbetsgrupp får du fem medarbetare som ser fram emot att träffa sin nya kollega! Då de är en mindre arbetsgrupp som arbetar tätt tillsammans spelar dina personliga egenskaper stor roll.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som institutionsadministratör är arbetsuppgifterna varierande:

• Administration av grund- och forskarutbildning, exempelvis registrering av studenter och kurser
• Uppföljning och rapportering av kurser
• Agera stöd gentemot kursledare och studenter
• Arbete vid disputationer
• Löpande bokföring
• Stöd vid budgetarbete
• Uppföljning av resebidrag och andra mindre projekt
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har lägst gymnasieutbildning gärna med ekonomisk inriktning. Du har grundläggande ekonomikunskaper och praktisk erfarenhet av dessa.

Meriterande är om du har erfarenhet av administrativt arbete gärna inom offentlig verksamhet. Det är därför också meriterande om du har arbetat med något av SLU:s datasystem, speciellt Ladok men även UBW (Agresso), Proceedo och
Public 360.

Som person är du lätt att samarbeta med, har goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska samt behärskar Officepaketet (främst Excel).

Om verksamheten

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
6 september
Sista ansökningsdag
28 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69476