Innesäljare

Innesäljare till SCA Obbola

Brinner du för att ge service i världsklass och vill vara med och bidra till en hållbar framtid? Då är det dig vi söker!

SCA Obbola erbjuder en modern arbetsplats med möjlighet att växa och utvecklas. Vi söker nu en passionerad och serviceinriktad innesäljare för ett uppdrag som pågår över sommaren med start så snart som möjligt. För rätt person finns möjlighet till förlängning.

Ansök redan idag då urval och intervjuer pågår löpande.

Om tjänsten

Som innesäljare på SCA Obbola blir du en viktig del av ett dedikerat team. Här råder en positiv arbetsmiljö där hållbarhet är i centrum, enligt SCA:s grundvärderingar. Du kommer att vara involverad i hela försäljningsprocessen och ditt arbete kommer inkludera orderhantering, fakturering och logistikhantering.

En typisk arbetsdag innebär aktiv kommunikation med kunder, säljdistrikt, produktionsplanerare, logistikverksamhet och utlastning, angående produkttillgänglighet, tidplaner, leveranstider och orderstatus. Du kommer också att aktivt bidra till utvecklingen av säljadministrativa processer och system.

Som en del av teamet kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor som ger dig stöd och utbildning i ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
• En avslutad gymnasieutbildning inom natur/teknik eller ekonomi.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration.
• Systemvana – Du har lätt att jobba i en digital miljö.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är en förutsättning att du har utmärkt kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, lyhörd och öppen. Du trivs med att bygga relationer och har lätt för att kommunicera med olika människor.

Du har erfarenhet av att arbeta i en digital miljö och kan snabbt anpassa dig till nya system och arbetssätt. Du har även goda kunskaper i Microsofts verktyg, särskilt Excel och tidigare erfarenhet av SAP är meriterande.

För oss är det viktigt att din attityd harmonierar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Om verksamheten

På SCA Obbola är utgångspunkten en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA är att ha ett bra arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
20 februari
Sista ansökningsdag
4 mars
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
70770