Gruppchef (Teknik)

Gruppchef Produktutveckling till Sigma Industry

Till Sigma söker vi nu efter en Gruppchef inom produktutveckling, en ledare med stort L för rollen inom kompetensområdet. Placering är i Umeå eller Örnsköldsvik. Du blir direkt anställd utav Sigma, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som gruppchef leder du kompetenta konsulter inom produktutveckling i Umeå och Örnsköldsvik. Vi arbetar med uppdrag inom många olika kompetenser, kunder och är branschöverskridande, tex fordon, life science, försvar för att nämna några. Rollen innebär en spännande utmaning med både strategiska och operativa insatser inom ledarskap och rekrytering, egen försäljning/kundutveckling samt nätverkande.

Din uppgift blir att bygga upp och leda en konsultverksamhet inriktad på dessa tjänster inom flera branscher i regionen. På ett par års sikt tror vi att du driver en verksamhet med ca 20 anställda konsulter.

Du har en ingenjörsutbildning och en bakgrund från industrin med erfarenhet från ledarskap och affärsmannaskap, exempelvis från roller som projektledare, säljare eller chef, gärna med erfarenhet från konsultföretag. Har du erfarenhet från området fordon är det extra meriterande. Som person är du driven, kreativ, social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad. Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och antar nya utmaningar med ”nu kör vi!-attityd”. Vi erbjuder en möjlighet att få vara med och bygga upp en vinnande verksamhet – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag, där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden!

Du drivs av att skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.
•Affärsmässighet och Entreprenörskap
•Förmågan att skapa förtroende, kommunicera, lyssna och vara lyhörd
•Tydlig i ditt ledarskap
•Trygg, ödmjuk och prestigelös
•Initiativförmåga och en vilja att lära sig nya saker
•Självständig med självförtroende
• Förändringsbenägen och flexibel
• Relationsbyggare och lagbyggare
• Rekryterings erfarenhet
• Sälj – och marknadserfarenhet

Inom Sigma arbetar som ett lag där vi hjälper varandra att komma framåt och att gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag i en inspirerande miljö. Korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel.

För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

Om verksamheten

Sigma är ett privatägt bolag med en långsiktig strategi och över 30 år starkt track record inom teknisk konsultverksamhet. På Sigma skapar vi skillnad genom vår passion! Vi är proaktiva och finner nya lösningar. Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Vi fattar besluten själva och råder över vår egen utveckling. Hos oss är det vad du gör som räknas, inte vad du säger. Kort sagt är vi passionerade i det vi gör.

För fem år sedan startades ett nytt affärsområde i Sigma-gruppen: Industry. Ansatsen var att skapa ett snabbrörligt och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom produktutveckling, processteknik och produktionssystem som vågar göra saker på nya sätt. Med kundfokus, entreprenörsanda, och engagemang har vi skapat en miljö som ger våra medarbetare, kunder och partners möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. På endast två år har Sigma Industry etablerats över hela Sverige och passerar snart 900 medarbetare. Det unika i detta är att tillväxten har skett helt organiskt och av egen kraft, där vi tillsammans skapar värde för våra kunder och oss själva. Och vi har kul på vägen. Nu börjar fortsättningen på resan!

Sigma är ett ledande konsultföretag, med över 4 500 medarbetare i 11 länder, som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Kombinationen av lång branscherfarenhet, passion för det vi gör, samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen, skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Kontaktperson: Joachim Jillehed, joachim.jillehed@sigma.se, +46702661400

Varmt välkommen med din ansökan. Ansök redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Detta är en rekrytering så du kommer att bli anställd direkt utav Sigma.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
6 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53542

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.