Ingenjör

Geotekniker till Sweco i Umeå

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Om tjänsten

Just nu söker vi geotekniker med några års erfarenhet för direktrekrytering till Sweco i Umeå. Swecos konsulter inom geoteknik, mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. På Sweco i Umeå finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering men även inom trafikplanering, landskapsarkitektur, omgivningspåverkan (vibrationer) och fjärrvärmeprojektering.

I Swecos uppdrag jobbar du ofta i nära samarbete med våra kollegor även inom andra segment som t.ex. anläggningskonstruktion (bro), järnväg, industri, byggnadskonstruktion, VA- och miljö, arkitekter med flera som alla finns lokalt på Umeåkontoret. Som geotekniker kommer du få möta varierande projekt och utgöra en lokal naturlig kontaktyta för geoteknikfrågor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som geotekniker kommer du att arbeta och leda egna uppdrag, arbeta i uppdragsgrupper där du både kan ingå som geotekniker eller som teknikansvarig. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Det finns också möjligheter att anta mentorsroller för yngre geotekniker och på sätt få sätta ditt eget signum på nästa generation.

Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor med möjlighet att utbyta erfarenheter som är värdefulla för din framtid. Ett nära samarbete med övriga geotekniker inom regionen kommer vara en förutsättning men de kommer också vara ett stort stöd i arbetet, allt ifrån resursplanering till hantering i enskilda uppdrag. Arbetsmiljön är viktig för Sweco och resursmöten inom teknikområdet hålls fortlöpande i syfte att jämna ut arbetsbelastningen och utbyta erfarenheter kollegor emellan. Inom Norr- och Västerbotten finns allt från seniora till juniora geotekniker.

Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar i en organisation som är väldigt mån om sina anställda.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rollen som geotekniker hos konsultbolag, entreprenör eller beställarorganisation inom infrastruktur, med en högskole- eller civilingenjörsexamen, gärna med inriktning samhällsbyggnad.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid samarbete och det är därför viktigt att du passar bra in i gänget.

Om verksamheten

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Tony Berglund 076-842 32 81 eller Simon Gustafsson 070-253 86 31.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
28 februari
Sista ansökningsdag
29 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56044

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.