Systemutvecklare

Frontend – utvecklare

Vill du jobba med moderna verktyg och intressant teknologi? Du erbjuds en tjänst som Frontend – utvecklare med trevliga kollegor och på ett bolag som ligger i framkanten. Vill du också vara med och skapa framtidens lösningar, och även ansvara för arkitekturen så då skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetet kommer vara varierande, främst med fokus på Javascript och vi ser att du som erfaren Frontend-utvecklare även kan vara ansvarig för arkitekturen och uppbyggnaden. Du erbjuds en roll där du kommer samarbeta med olika personer och projekt. Du kommer i nära samarbete med dina kollegor arbeta tillsammans med att leverera projekt med hög kvalitet. Du tycker om att ta dig an utmaningar och gillar problemlösning.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren Frontend-utvecklare och som snabbt kan sätta dig in och förstå system och uppbyggnad. Du har ett brinnande intresse för utveckling och flera års erfarenhet utav liknande arbetsuppgifter. Du är en problemlösare som tar ansvar för helheten. Du arbetar proaktivt för att identifiera och föreslå förbättringar och effektiviseringar, både i våra system och arbetssätt.

Som person är du driven och engagerad. Du arbetar långsiktigt och vill förvalta, förbättra och förenkla, men även ta tag i och åtgärda ärenden som kan uppstå i vår dagliga verksamhet. Du har en målinriktad inställning och god planering. Du är informativ, prestigelös och kan både se helhet och detaljer.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
9 augusti
Sista ansökningsdag
8 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54178

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.