Rekryterare

Extrajobba som rekryterare hos Poolia Norr

Poolia Norr söker en rekryterare till vårt härliga team i Umeå. Tjänsten innebär att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kandidater, kunder och personal. Kanske läser du personalvetarprogrammet och har utrymme för extrajobb?

Om tjänsten

Som Rekryterare hos oss arbetar du med hela rekryteringsprocessen från fastställande av kravprofil till annonsering, urval, matchning och tillsättning. Du blir länken mellan Poolia och våra kunder och kandidater vilket innebär att du får en spännande och utmanande vardag, där det händer nya saker varje dag. Dina dagliga kontaktytor kommer att vara kandidater, kunder och kollegor.

Driva rekryteringsprocessen från annonsering, urval, matchning och tillsättning.
Personaladministration/HR administration
Utöver klassisk annonsering vara uppdaterad på andra sätt att hitta kandidater på; exempelvis kontakt med skolor, arbetsförmedling eller dylikt samt headhunting på sociala medier eller via andra kanaler.

Vem är du?

Vi ser helst att du som söker studerar och har intresse för det beteendevetenskapliga området.

• Ett stort intresse både för människor och affärer
• En mycket god förmåga att kommunicera samt skapa och vårda relationer
• Förmåga att självständigt strukturera, organisera och utveckla ditt arbete
• Entreprenörsanda och gilla ett högt arbetstempo
• Som person är du handlingskraftig, målinriktad, stresstålig, prestigelös och lösningsorienterad.

Tjänsten är efter behov med start omgående.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens.
Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att Du är rätt person på rätt plats.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök via https://www.poolia.se.
Poolia är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
26 mars
Sista ansökningsdag
25 april
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
71091