Systemutvecklare

Erfarna Systemutvecklare sökes för direktrekrytering till Tieto

Vi söker seniora utvecklare, som vill vara med och skapa ett bättre och smartare samhälle. Är du redo att ta nästa steg i karriären på ett spännande internationellt företag? Då kan detta vara ett jobb för dig! Vi arbetar med ett löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Tieto får du vara med och bidra till utvecklingen av ”The connected world, where everything is possible”.

Tjänsten ställer stora krav på dig som utvecklare, att du kan läsa och förstå kod samt har en analytisk förmåga. Själva kodningen är en del av ditt arbete som utvecklare hos Tieto då du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team där ni tillsammans även arbetar med systemering, design och test. Har du vad som krävs för att vara med och driva utvecklingen framåt?

Såhär beskriver två medarbetare hur det är att jobba på Tieto;

”Det bästa med att arbeta på Tieto är att man får arbeta med många olika verktyg och processer vilket gör att man utvecklas inom många områden.
Utmaningen ligger främst i att inte bli stressad över systemen man arbetar med och dess omfång. Ingen kan veta alla områden och man bör snarare se de som en gränslöshet i möjligheterna att bli riktigt bra på saker.”

” Kollegorna är trevliga och vi hittar på många roliga aktiviteter. Det känns roligt att gå till jobbet, både socialt, samt att man får lära sig nya intressanta saker varje dag. Den stora utmaningen som ny är nog att få domänkunskaper och lära sig alla förkortningar. På Tieto finns det goda möjligheter att utvecklas. Dels genom att få domänkunskaper inom det område som man kommer att arbeta inom, tekniska verktyg/program, programmeringsspråk etc. Det finns många duktiga kollegor vilket är inspirerande”

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att utbyta idéer med de bästa proffsen. Dessutom erbjuder vi dig ett utmanande arbete med stora möjligheter för din karriärsutveckling.Tieto är globalt aktiv och det ger oändliga möjligheter att lära sig och växa i yrket. Tieto jobbar med agil projektmetodik och främst Scrum och denna tjänst passar dig som söker ett åtagande på lång sikt, där du ges möjlighet till en djup inlärning i stora och komplexa mjukvarusystem.

Vem är du?

Vi söker seniora utvecklare med ett passionerat intresse för systemutveckling. Du har förmodligen en system- eller datavetenskaplig examen och några års arbetslivserfarenhet. Som person är du självgående, analytisk, har lätt för att samarbeta och gillar problemlösning.

Tieto arbetar i en internationell miljö och det är således viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl som i tal och skrift.

Om verksamheten

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Tieto har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder. Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55143

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.