Systemadministratör

Erfaren systemadministratör till Sveriges lantbruksuniversitet

Vi söker en erfaren systemadministratör med minst 7 års erfarenhet av arbete med förvaltning och felsökning samt systemadministration av Microsoft och Linuxprodukter i en större organisation. Du ges möjlighet att jobba i en internationell miljö på ett universitet som bedriver världsledande forskning.Känner du att detta skulle passa dig så skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Arbetet innebär drift och förvaltning av främst virtuella men även fysiska system från Microsoft och andra operativsystem. Du kommer att ha en dialog med interna kunder och även en del kontakt med externa leverantörer. I uppgifterna ingår bl.a. ärendehantering, installation, konfiguration och dokumentation tillsammans med uppdatering, övervakning, löpande säkerhetsarbete och problemavhjälpning på operativsystem och installerade applikationer.

Vem är du?

Som person tror vi att du är flexibel och villig att ta dig an nya utmaningar, ibland utanför ditt nuvarande kompetensområde. Du är strukturerad och kan planera och prioritera arbete både dagligen och i projektform. Du är en problemlösare och har god samarbetsförmåga. Din kommunikativa sida gör att du anpassar språket efter mottagare, skapar förståelse och löser problem effektivt med kunden i fokus. Du sitter inte nöjd med en fungerande lösning utan att strävar hela tiden efter att kontinuerligt förbättra och utveckla arbetsmetoder, verksamheten och IT-miljön. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

• Mycket god erfarenhet av Microsofts serverplattformar
• Mycket god erfarenhet av backupsystem
• God erfarenhet av Linux/Unix.
• Mycket god erfarenhet av arbete med Hyper-V
• Mycket god erfarenhet av att dokumentera ditt arbete
• God erfarenhet av arbete med SCOM
• Erfarenhet av Azure/office 365.
• Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL.
• Erfarenhet av arbete i projektform.
• Erfarenhet av MS SQL
• Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• B körkort

Om verksamheten

IT-avdelningen är en gemensam servicefunktion för hela SLU och skall förse SLU med en långsiktigt hållbar infrastruktur för data- och telekommunikation. Detta innefattar såväl service som olika tjänster, exempelvis studentdatorstöd, systemdrift, utbildning och stöd till användare.
Sveriges lantbruksuniversitet utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett
internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.IT-avdelningen är en del av universitetsadministrationen vars uppgift är att ge
service och verksamhetsstöd till i första hand SLU: s institutioner.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
9 januari
Sista ansökningsdag
2 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55806

Erica Lindgren

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.