Redovisningsekonom

Erfaren redovisningsekonom till Kund i Umeå trakten

Till vår kund söker vi nu en driven och självgående redovisningsekonom som är erfaren och kan göra bokslut. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Du kommer till en början bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter och arbeta i ett team med härliga kollegor. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, rapportering, löner, deklarationer och bokslut.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är ekonom med högskoleexamen inom ekonomi, redovisning eller motsvarande utbildning. Du har flerårig erfarenhet av redovisning och känner dig trygg i rollen. Du har en god förmåga att förstå siffror och uppställningar samt har ett eget driv. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper: Som person har du ett naturligt sätt att slutföra och rapportera ditt arbete och har en positiv inställning. Du är självgående, rådgivande samt har en god problemlösningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann samt har lätt för att ta kontakt med nya människor.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
10 september
Sista ansökningsdag
29 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54475

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.