Systemutvecklare

Erfaren Javautvecklare till statlig myndighet!

Vi söker just nu en Javautvecklare till ITS (Umeå universitet, IT-stöd och systemutveckling)

Om tjänsten

Inom ITS sker Nyutveckling och underhåll av två nationella studieadministrativa system. Dessa system är hårt kravställda men stora förväntningar. Nya funktioner och delsystem utvecklas kontinuerligt för att leva upp till detta. För att intensifiera detta arbete söker man nu förstärkning av flertal erfarna systemutvecklare.

Rollen innebär stort eget ansvar, teamorienterat agilt arbetssätt och möjlighet att vidareutveckla ett modernt systemstöd till nytta för Sveriges lärosäten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Uppdraget är på heltid med start30 sep. och till att börja med fram till årsskiftet med mycket goda möjlighet till förlängning!

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vem är du?

Eftersom systemet utvecklas på Java-plattformen, söker vi dig som är mycket erfaren med erfarenhet av systemutveckling av större system i Java. Du har minst har minst 5 års erfarenhet inom systemutveckling samt relevant universitetsexamen

Vi ser gärna att du även har erfarenhet utav:
– SQL och/eller Hibernate
– domändriven design (DDD)
– testdriven utveckling (TDD) och beteendedriven utveckling (BDD).
– integrationslösningar samt av REST.
– Arbete som Scrummaster
– Spring
– Cucummber
– DB2
– JUnit
– Angular.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
11 juni
Sista ansökningsdag
5 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
60124

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.