Systemspecialist

Erfaren It-specialist inom Citrix/Virtual Client sökes!!!

Atea, i samarbete med Poolia, söker dig som vill arbeta som IT-specialist inom Citrix/Virtual Client. På Atea får du arbeta på en arbetsplats där medarbetarna brinner för IT, och tar personligt ansvar.

Om tjänsten

Atea erbjuder dig en varierande och utvecklande roll där du stöter på nya utmaningar dagligen som du tillsammans med dina kollegor och kunder löser.

Tillsammans med dina medarbetare kommer du att arbeta med både stora och små kunder, i den offentliga och den privata sektorn. Du kommer arbeta med Virtual Apps och Desktops, Citrix Hypervisor, AppLayering och MS RDS

Inom företaget satsar de på ett coachande ledarskap för medarbetarna och värdesätter medarbetarnas personliga utveckling och hälsa.

Vem är du?

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och har ett stort tekniskt intresse för Citrix. Du kan noggrann lagspelare, driven och tycker om att lösa både stora och små utmaningar.

Du bör ha en stor erfarenhet inom arbete i större Citrix-miljöer, samt
-Ett gediget intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning
-God samarbetsförmåga
Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har god kunskap inom Citrix Hypervisor, FS Logix och AppLayering

Urval sker löpnande så skicka in din ansökan idag!

Om verksamheten

Oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften är AMS, Atea Managed Services, dears kunders driftpartner där de tillsammans med kund kontinuerligt utvecklar och ökar effektiviteten i it-organisationen vilket leder till att frigöra tid för deras kunder så de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Atea på AMS Operations har ett uppdrag att leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl leveranser från eget datacenter som fjärrdrift av lokala installationer ute hos deras kunder.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
19 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58024

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.