Systemspecialist

Erfaren It-specialist inom backup och storage sökes!!!

Atea, i samarbete med Poolia, söker dig som vill arbeta som IT-specialist inom backup- och lagrinslösningar. På Atea får du arbeta på en arbetsplats där medarbetarna brinner för IT, och tar personligt ansvar.

Om tjänsten

Atea erbjuder dig en varierande och utvecklande roll där du stöter på nya utmaningar dagligen som du tillsammans med dina kollegor och kunder löser.

Ditt arbete kommer omfatta arbete kring felhantering, driftsättning och förvaltning av datacenter inom Sverige. Du kommer att arbeta tillsammans med leverantör som gäller backup, storage och virtualisering.

Inom företaget satsar de på ett coachande ledarskap för medarbetarna och värdesätter medarbetarnas personliga utveckling och hälsa.

Vem är du?

För att trivas bör du vara en ansvarstagande och noggrann person, då du kommer ska själv strukturera ditt arbete och driva processer vidare så att deadline hålls. Du ska vara en motiverad person som gillar att tackla nya problem. Vi ser också att du är en noggrann lagspelare då du kommer arbeta nära med leverantörer och medarbetare

Du har
– Tidigare erfarenhet och bred kunskap inom datacenter och backup- och lagringslösningar.
– Ett intresse för felavhjälpning, felsökning och optimering
samt kunskap inom backup, storage/filserver och Linux.

Vi ser också att du har goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av HPE Server, storage och Dell/EMC, samt om du har
– Certifiering inom lagring och backup
– Netbackup på djupare nivå

Urval sker löpnande så skicka in din ansökan idag!

Om verksamheten

Oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften är AMS, Atea Managed Services, dears kunders driftpartner där de tillsammans med kund kontinuerligt utvecklar och ökar effektiviteten i it-organisationen vilket leder till att frigöra tid för deras kunder så de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Atea på AMS Operations har ett uppdrag att leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl leveranser från eget datacenter som fjärrdrift av lokala installationer ute hos deras kunder.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
20 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57730

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.