Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till kund i Umeå

Vi söker en ekonomiassistent till vår kund i Umeå. Du ges möjlighet att bredda din erfarenhet i rollen som ekonom hos en stor arbetsgivare. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tom 31/3-2020. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tjänsten kommer att innehålla arbetsuppgifter såsom, arbete med leverantörsreskontra. Leverantörsfakturor, avvikelsehantering, upplägg av leverantörer, e-fakturor, utländska fakturor, moms mm.

Vem är du?

Vi söker dig som har KY-utbildning inom ekonomi (Redovisning) eller motsvarande. Du är en positiv och nyfiken person som har lätt för att samarbeta. Samt har en stark drivkraft och är självgående.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
3 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54739

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.