Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig till Winn Marketing – vikariat

Se hit! Till Winn söker vi dig som är sugen på att testa dina vingar i ett spännande och intressant jobb som vikarierande ekonomiansvarig. Du är utbildad ekonom, trygg i dina ekonomikunskaper och trivs med att ha ett helhetsansvar samt att jobba med varierade arbetsuppgifter. Ta chansen att kliva på denna roliga utmaning – varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett föräldravikariat och vi söker dig som kan börja hos Winn 1 mars 2021. Inledningsvis jobbar du en period parallellt med nuvarande ekonomiansvarige för att sedan på egen hand kunna axla rollen fram till juni 2022. Du kommer att välkomnas till en positiv miljö där alla vill hjälpa dig in i företaget på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

* Bokföring
* Fakturering
* Löpande reskontrahantering
* Betalningsuppföljningar
* Kundkontakt, svara i växeln
* Lönehantering
* Hantering av lagersaldo
* Övrigt förekommande uppgifter inom ekonomifunktionen

Du kommer även att arbeta med att sammanställa rapporter såsom resultat mot budget, likviditetsrapport, nyckeltal samt delta i bokslutsarbete.

Vem är du?

Du har vidareutbildning inom ekonomi, från högskola eller KY, och minst något års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har jobbat i liknande roll och gärna i ett mindre bolag.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och trygg i dina ekonomikunskaper. Du är dessutom stresstålig, självständig och har förmågan att uppmärksamma detaljer såväl som att se till helheten. I och med att verksamheten är säsongsbetonad är du flexibel och klarar av en varierad arbetsbörda under året där vinterhalvåret kan vara mer intensiv medan sommaren oftast är en lugnare period. Du bör också trivas med många kundkontakter och att samarbeta med andra både internt och externt.

Om verksamheten

Winn Marketing AB grundades 1983. Företaget är generalagent i Sverige för ett antal olika maskin- och redskapsagenturer, bland annat pistmaskiner till skidanläggningar, isprepareringsmaskiner till ishallar samt redskapsbärare och eldrivna arbetsfordon.

Winn Marketing har sitt huvudkontor i Umeå, där också huvudverkstad och lager finns placerat. Företaget har också egen verkstad placerad i Vallentuna, 3 mil norr om Stockholm och ett dotterbolag med sex anställda i Mora. I Norge bedrivs verksamheten genom det helägda dotterbolaget Antra AS där också Winngruppens koncernekonomichef har sitt huvudkontor.

Winn och tillhörande dotterbolag består idag av 41 anställda och koncernen omsätter cirka 300 MSEK.

Winn är ISO-certifierade enligt både 9001 och 14001.

I denna rekryteringen samarbetar Winn Marketing med Poolia. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med anställning direkt hos Winn Marketing.
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
9 december
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
57926

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.