Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig till Winn Marketing AB i Umeå

Se hit! Till Winn söker vi dig som är sugen på ett spännande och utmanande jobb som ekonomiansvarig! Du är utbildad ekonom, trygg i dina ekonomikunskaper och med en stark drivkraft att tillsammans med kollegorna fortsätta utveckla Winn och företagen inom Winngruppen. Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill komma in och lära dig bolaget för att sedan växa in i rollen som ekonomiansvarig för Winns verksamhet i Umeå. Kanske är du erfaren och redan flygfärdig på jakt efter en ny spännande utmaning, eller mer junior med potential för att kunna växla upp. Du kommer att välkomnas till en positiv miljö där alla vill hjälpa dig in i företaget på bästa sätt. Inledningsvis kommer du att jobba tillsammans och parallellt med nuvarande ekonomiansvarige så att du blir trygg i din roll och får en bra start för att kunna utvecklas vidare inom företagsgruppen

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Initialt kommer dina arbetsuppgifter att vara

* Bokföring
* Fakturering
* Löpande reskontrahantering
* Betalningsuppföljningar
* Kundkontakt, svara i växeln
* Lönehantering
* Övrigt förekommande uppgifter inom ekonomifunktionen

Du kommer även att arbeta med att sammanställa rapporter såsom resultat mot budget, likviditetsrapport, nyckeltal samt delta i bokslutsarbete. På sikt kommer du som ekonomiansvarig, tillsammans med VD, också vara den som driver ekonomifunktionen framåt i hela Winngruppen.

Vem är du?

Du har vidareutbildning inom ekonomi, från högskola eller KY, och minst något års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har jobbat i liknande roll och gärna i ett mindre bolag.
Som person är du noggrann, ansvarstagande och trygg i dina ekonomikunskaper. Du är dessutom stresstålig, lösningsorienterad och har drivet att utveckla ekonomifunktionen vidare. I och med att verksamheten är säsongsbetonad är du flexibel och klarar av en varierad arbetsbörda under året där vinterhalvåret kan vara mer intensiv medan sommaren oftast är en lugnare period. Du bör också trivas med många kundkontakter och att samarbeta med andra både internt och externt.

Om verksamheten

Winn Marketing AB grundades 1983. Företaget är generalagent i Sverige för ett antal olika maskin- och redskapsagenturer, bland annat pistmaskiner till skidanläggningar, isprepareringsmaskiner till ishallar samt redskapsbärare och eldrivna arbetsfordon.

Winn Marketing har sitt huvudkontor i Umeå, där också huvudverkstad och lager finns placerat. Företaget har också egen verkstad placerad i Vallentuna, 3 mil norr om Stockholm och ett dotterbolag med sex anställda i Mora. I Norge bedrivs verksamheten genom det helägda dotterbolaget Antra AS där också Winngruppens koncernekonomichef har sitt huvudkontor.

Winn och tillhörande dotterbolag består idag av 41 anställda och koncernen omsätter cirka 300 MSEK.

Winn är ISO-certifierade enligt både 9001 och 14001.

I denna rekryteringen samarbetar Winn Marketing med Poolia. Tjänsten är tillsvidare med direkt anställning hos Winn Marketing.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
5 juni
Sista ansökningsdag
3 juli
Referensnummer
53745

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.