Ekonomiassistent

Ekonomiadministratör sökes till kommunalt bolag

Är du nyfiken och driven? Har du även erfarenhet av ekonomiadministration? Till ett kommunalt bolag söker vi nu en ekonomiadministratör!

Uppdraget är på heltid med start omgående och till att börja med fram till 2023-06-15. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

– Du kommer att arbeta med administration av kund- och leverantörskontra.
– Du kommer även att arbeta med löpande avstämningar och kontroller.
– Du hanterar in- och utbetalningar.
– Som ekonomiadministratör ansvarar du även för kravrutinen.

Arbetsplatsen ligger relativt centralt i Umeå och arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom ekonomiadministration och som har gymnasial utbildning som bas.

Som person är du nyfiken, drivande och självgående. Du trivs med att jobba administrativt och har lätt för att samarbeta med andra.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
2 augusti
Sista ansökningsdag
19 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65303