Ekonom

Ekonomer för kommande uppdrag

Är du ekonom och intresserad av en ny utmaning? Alternativt nyexaminerad ekonom och är i början av din karriär? Vi söker just nu efter ett flertal ekonomer till våra kunder i Umeå. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Just nu söker vi både personer med längre erfarenhet och dig som är i början på din karriär.
Vi söker för tillfället:

– Ekonomiassistenter inom leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturamatchning.
– Ekonomiansvarig
– Redovisningsekonomer
– Projektekonomer

Vem är du?

Varför Poolia?
Vi arbetar med alla typer av tjänstemän, men framförallt har vi över tjugo års erfarenhet av ekonomitjänster. Därav har vi ett återkommande flöde av spännande och kvalificerade ekonomitjänster.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53997

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.