Ekonom

Ekonom

Vi söker nu en Ekonom som har god erfarenhet utav löpande bokföring och att arbeta i olika system. Du kommer att få ingå i ett projekt där du och projektgruppen tillsammans ansvarar för att möta våra kunden behov, önskemål och krav i leveransprojekt.

Om tjänsten

Du kommer att få arbeta i systemet med att sätta upp den ekonomiska strukturen samt processerna. Du är en aktiv del i projektet och bidrar med affärsutvecklingen och skapar mervärde till kunden. Du agerar rådgivande mot kunden och ser kundens behov för att sedan hitta lösningar.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren ekonom och är van att arbeta i olika affärssystem, har du varit super user eller engagerat dig i systemförbättrningar så är det meriterande.
Som person är du entusiastisk och drivs av systemutveckling och implementering. Du är tekniskt intresserad och nyfiken på att lära dig mer om kundernas problem och arbetsmetoder. Vidare är du analytisk, innovativ och strukturerad i ditt arbetssätt

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
9 augusti
Sista ansökningsdag
8 september
Omfattning
Projektanställning
Referensnummer
54179

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.