Ekonom

Ekonom till Sveriges lantbruksuniversitet sökes!

Är du en serviceinriktad person som är van att arbeta med ekonomiadministration och projektredovisning? Vill du arbeta på en stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker!

Till SLU i Umeå söker vi nu en ekonom med inriktning projektredovisning. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget kommer i första hand att pågå i 6 månader, med möjlighet till direktanställning för rätt person.

Under uppdraget kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Vi genomför urval och intervjuer löpande, för att inte missa denna möjlighet – skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av ekonomiadministration och projektredovisning. Det innebär bl.a. att bistå forskare med kalkyler inför ansökningar, uppföljning av bokförda kostnader och redovisning av utfall i projekt, både till forskare och externa bidragsgivare, samt administrativt upplägg av nya projekt i samband med att ansökningar har beviljats.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk examen med ekonomisk inriktning eller motsvarande kompetens, flerårig praktisk erfarenhet med arbetsuppgifterna samt goda kunskaper i Office-program (främst Excel och Outlook).

Erfarenhet av projektredovisning, gärna från universitet- eller offentlig verksamhet, kunskap om administrativ hantering av projekt samt erfarenhet av administrativa system, SLU använder UBW (Agresso), Proceedo och Primula, är meriterande.

Då många projekt löper parallellt fordras att du har god organisationsförmåga. För anställningen krävs noggrannhet, ansvarstagande och förmåga att driva uppgifter självständigt såväl som i team. Den person vi söker ska vara serviceinriktad, ha god samarbetsförmåga och förmåga att kunna ta egna initiativ.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, såsom social kompetens, analytisk och problemlösande förmåga. God förmåga att uttrycka sig skriftligt och muntligt på svenska och engelska är ett krav.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

About the organisation

Institutionen för skoglig genetik och växtfysiologi på SLU bildades i slutet av 70-talet när Skogshögskolan flyttade till Umeå. Antalet medarbetare har sedan dess stadigt ökat och uppgår idag till ett 100-tal, postdoktorer, gästforskare och doktorander inräknade. I slutet av 90-talet väcktes idén att bilda ett forsknings- och utbildningscenter i experimentell växtbiologi, Umeå Plant Science Centre (UPSC), tillsammans med institutionen för fysiologisk botanik vid Umeå universitet. Institutionen för skoglig genetik och växtfysiologi flyttade då in i lokaler i direkt anslutning till sin samarbetspartner, och de två institutionerna har numera ett mycket nära och framgångsrikt samarbete inom forskning och utbildning. Det internationella inslaget vid UPSC är stort med över 40 nationaliteter representerade. Institutionen för skoglig genetik och växtfysiologi bedriver forskning och utbildning i växtfysiologi, ekofysiologi, växtmolekylärbiologi, skogsgenetik och skogsbioteknik inom ramen för SLU’s jägmästarprogram och på mastersnivå. Institutionen erbjuder även forskarutbildning inom dessa områden. Mer information om
Institutionen för skoglig genetik och växtfysiologi och UPSC hittar du på http://www.upsc.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
16 januari
Sista ansökningsdag
14 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67260