Databasadministratör

DBA / Mainframeutvecklare -Rekrytering till UDK

Har du erfarenhet inom DBA och Mainframe? Vi söker nu en ersättare till ett av UDKs kunduppdrag som är på heltid och tillsvidare. Du kommer att få en gedigen inskolning och kunskapsöverföring samt möjligheter att utvecklas i denna roll, så vill du fortsätta att arbeta som DBA och komplettera med i IBM:s stordatormiljö så är det här en toppenmöjlighet! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som DBA så kommer du att få arbeta med hierarkiska databaser såsom DL/1 . Du är unik i din kompetens i organisationen och ger teknikstöd, planera batchkörningar samt hanterar och övervakar databaser. I rollen som Mainframe-utvecklare jobbar du med applikationsprogrammering i IBM Mainframemiljö, där du förvaltar och vidareutvecklar verksamhetskritiska system.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som DBA samt mainframeutveckling. Du är van att jobba i IBM Mainframemiljöer med verksamhetskritiska system.
Följande kompetenser är meriterande:
– DL/1 hierarkisk databas och VSAM-filer
– COBOL-programmering
– REXX-programmering
– CICS – z/OS
– JCL
– Endevor
– Agilt arbetssätt

Om verksamheten

UDK är en ledande aktör inom verksamhetsstödjande IT-lösningar för alla typer av företag och organisationer. Kunderna finns i hela Norden. UDK kan ta ett komplett ansvar för lösningarnas tekniska plattformar, implementering, kundanpassning, integration och förvaltning. Den höga servicegraden är UDK:s signum. I alla projekt tänker vi framåt och ser till att kunderna ska kunna förändras och växa. UDK grundades 1987 i Umeå och är idag ca 40 medarbetare som alla delar samma målsättning: att framgångsrikt stötta våra kunder i vardagen och i deras framtida utmaningar. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och vi ser till våra medarbetares hälsa både då det gäller att trivas på jobbet och den fysiska hälsan. Det ska vara roligt att jobba på UDK, arbetet ska kännas meningsfullt med utvecklingsmöjligheter och tydliga mål. Våra medarbetare ska känna motivation och engagemang och då vi är ett medarbetarägt företag erbjuds alla delägarskap. Vi är alltid intresserade av duktiga och engagerade medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling tillsammans med de trevligaste arbetskamrater du kan hitta.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

I denna rekrytering samarbetar UDK med Poolia. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med direkt anställning på UDK. Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna Rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53667

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.