Biträdande butikschef

Biträdande Säljchef till OKQ8 Ersboda

Nu söker vi en Biträdande Säljchef till OKQ8 stationen på Ersboda i Umeå. Är du en serviceinriktad lagspelare med tidigare ledarerfarenhet? Då kan det här vara tjänsten för dig. Vi arbetar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du välkomnas till ett trevligt företag med lokal förankring, där vårt teamwork och inställning är det som lägger grunden till att vi lyckas. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och jobbar tillsammans som ett team för att nå uppsatta mål. Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik säljare som har roligt på arbetet.

Som Biträdande Säljchef arbetar du skifttjänstgöring. Denna tjänst är en heltid och direktrekrytering.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi erbjuder dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik, med stor variation på arbetsuppgifterna.
Du arbetar ena stunden med att bereda en förstklassig lunch och i nästa hjälper du en kund att hyra släp eller att hitta rätt torkarblad och ger samtidigt tips om våra senaste bilvårdsprodukter.
Som Biträdande Säljchef kommer du dessutom att vara ett stöd för Säljchef och träda in i dennes ställe vid behov. Det innebär att du förutom kassa- och butiksarbete jobbar med att motivera, coacha och stötta personalen, samt hanterar vissa administrativa uppgifter.

Vem är du?

Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor och bygga relationer. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på.
Tidigare erfarenhet av sälj och service samt B-körkort är ett krav. Vi vill också att du har erfarenhet av ledarskap, vilket du kan ha förvärvat på olika sätt genom arbete eller fritid.

Om verksamheten

OK Västerbotten är en lokal förening som underlättar för människor i rörelse och verkar för ett hållbart och levande län. Vi ägs av våra medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är idag över 95 000 medlemmar och driver 36 drivmedelsstationer runt om i Västerbotten, där 21 är bemannade. Samtliga stationer arbetar under varumärket OKQ8. Vi är ett lokalt, nytänkande och hållbart alternativ – för dig och oss, för samhället och miljön.

I denna rekrytering samarbetar OK Västerbotten med Poolia. Tjänsten är tillsvidare med anställning direkt hos OK Västerbotten. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
24 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66852