Automationsingenjör

AUTOMATIONSINGENJÖR TILL SIGMA

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Om tjänsten

Vi söker efter den bästa automationsingenjören som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget inom automation i Norrland. Vi vill fortsätta att bygga på vårat lag med fler kompetenta automationsingenjörer. Hos oss erbjuds du en resa med hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling!

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag.

Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team, du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

Som automationsingenjör kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. I din roll som automationsingenjör utvecklar du och löser du uppgifter enligt de önskemål som förmedlas från kunden.
Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

Summerat:

• Komplexa tekniska team
• Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
• Utveckling
• Problemlösning

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, som gillar samarbete och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Du har goda kunskaper inom PLC/SCADA programmering, konfigurering, systemering samt driftsättning/testning.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Du har sannolikt en ingenjörsutbildning, minst 5års relevant erfarenhet. och ett stort intresse för teknik, kommunikation och utvekling. Vi söker dig som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget!

Meriterande är erfarenheter av embedded programmering eller elkonstruktion.

Om verksamheten

Sigma erbjuder:
Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.

För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
29 juli
Sista ansökningsdag
25 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53962

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.