Arbetsledare

Arbetsledare till nyetablerade Välstädat i Umeå

Välstädat fortsätter att växa och nu etablerar vi oss i Umeå!
En spännande roll där du ges ett stort ansvar och kommer vara den som bygger upp vår verksamhet på plats i Umeå med omnejd.
Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas före sista dag för annons, varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Som arbetsledare hos familjen Välstädat är du underställd VD. Du leder den dagliga operativa verksamheten på orten och har personalansvar för dina medarbetare. När vi nu etablerar oss i Umeå så kommer du att vara med från start när vi bygger organisationen och innehar en nyckelroll för vår framgång både gällandes kundbearbetning och rekrytering av personal initialt.
Genom Välstädat har du fullt stöd från organisationen och kommer även att få genomgå vårt introduktionsprogram.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som arbetsledare är bred och du kommer exempelvis att arbeta med:
• Kundbearbetning och uppföljning av befintliga samarbetsavtal
• Inköp av städmaterial och övrig utrustning
• Rekrytering
• Genomföra Riskbedömningar/Kvalitetskontroller internt och ute hos kund
• APT & Medarbetarsamtal
• Hantera tidrapporter och schemaläggning
• Följa upp pågående projekt löpande

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och bygga något långsiktigt, som person är du strukturerad, affärsmässig och kommunikativ.
Du har en erfarenhet inom städbranschen antingen som arbetsledare, egen företagare eller städare. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och ditt driv att tillsammans med oss skapa en välmående verksamhet i Umeå.

Du uttrycker dig väl på Svenska i tal och skrift och innehar administrativa färdigheter.

Krav:
-Körkort B

Om du har erfarenhet av systemet Tengella, SRY/Pryl eller liknande, så ser vi det som meriterande.

Om verksamheten

Det som beskriver oss bäst är att vi är ett fullserviceföretag som levererar städtjänster av premiumkvalitet.
Våra kunder är både företag, privatpersoner och föreningar runt om i Norrbotten och Västerbotten. Vårt huvudkontor finns i Luleå och vi verkar i Boden, Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Östersund. (Umeå)

Vi använder produkter som är märkta med Bra Miljöval och Svanen som inte förstör vår planet. Vi är en schysst arbetsgivare som tar ansvar. Därför har vi valt att bli ett auktoriserat serviceföretag hos Almega. Det betyder att vi har F-skatt, kollektivavtal och ger våra anställda introduktionsutbildning, inte har någon skatteskuld, har ansvarsförsäkring och miljöledningssystem och följer ARN’s allmänna kontraktsvillkor och mycket mera.

Vår värdegrund är uppdelad i tre delar:

1. Vårt hjärta – Vi är varandras jobbfamilj. Vi respekterar varandras olikheter och värdesätter vår mångfald. Vi är omtänksamma och litar på våra kollegor – vi vet att det blir roligare när vi hjälps åt.

2. Vår drivkraft – Vi söker hela tiden vägar att bli bättre. Vi motiveras av att andra ser att vi gör skillnad. Vår väg framåt är att ständigt utvecklas och vara beredda på att hitta nya lösningar på stora och små utmaningar. Med en vilja att överraska skapar vi ett gemensamt driv.

3. Vårt förhållningssätt – Bra dialog är vårt viktigaste verktyg. Vi hjälps åt för att skapa en trygg och tillåtande kultur där alla vill och vågar säga vad man tycker och där vi tar oss tid att lyssna på varandra.
Läs mer om oss som företag och våra tjänster på http://www.valstadat.com

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
16 september
Sista ansökningsdag
23 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65786