Systemutvecklare

Apputvecklare Android + IOS

Vi söker nu en apputvecklare med goda kunskaper inom både Android och IOS utveckling. Du kommer att få jobba i ett spännande projekt som planeras pågå 1 år. Vi söker dig som är erfaren och vet vad du kan! Så vill du hoppa på ett spännande projekt och vara med och leda utvecklingen. Du kan få både anställning eller om du har eget bolag. I vilket fall, skicka in din ansökan redan idag då uppstart är så snart som möjligt.

Om tjänsten

Vi söker dig som har arbetat ett par år med Android apputveckling och som lockas av spännande roller som konsult där du utmanas dagligen och får arbeta med den senaste tekniken inom android och IOS utveckling.
I denna roll trivs du som är analytisk och har öga för detaljer. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen går ut på att designa och programmera funktionella program och applikationer i både Android och IOS. Du arbetar både självständigt och i team där ni själva driver arbetet framåt.

Syftet med rollen är att skriva ren och felfri kod och producera fullt funktionella mjukvaruapplikationer. Du kommer vanligtvis att arbeta som en team-medlem i ett team och du kommer att få jobba med den senaste tekniken.

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren Apputvecklare inom både Android och IOS och som inte räds att hoppa in i nya projekt utan tycker det är roligt och lärorikt.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
9 augusti
Sista ansökningsdag
8 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54177

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.