Arkitekt

Ansvarig arkitekt

a och d arkitektkontor fortsätter att växa och nu söker vi en ansvarig arkitekt som vill vara en nyckelperson i den etablering som just nu genomförs i Umeå.

Kanske är det dags att ta nästa steg? Här får du möjligheten att vara med från start och forma ett välfungerande team.
Kanske är det vår starka framtidstro och att du får möjligheten att arbeta med kreativ arkitektur ihop med egna konstruktörer som lockar? Samtidigt som du får tryggheten, erfarenheten och stödet från hela a och d i ryggen.

Hos oss på a och d får du härliga kollegor, ett öppet klimat och du ges möjligheten att arbeta med kreativ arkitektur – som fungerar. Vi ser arkitektur som ett lagarbete där du tillsammans med våra medverkande arkitekter, konstruktörer, ingenjörer och kunder skapar arkitekturen.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som ansvarig arkitekt kommer du att vara en nyckelperson och samarbetspartner till kollegor och kunder inom området.
Du ansvarar för att hålla ihop större projekt och har en god överblick i verksamheten.

Arbetet sker i egna projekt med självständigt utformningsansvar. Mycket av arbetet sker i tätt samarbete med såväl arkitektkollegor som ingenjörer och företagets egna konstruktörer.
Här ges du möjligheten att bygga upp och forma ett fungerande kontor och verka för företagets vision och målsättning gällandes etableringen i Umeå.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren handläggande arkitekt eller ansvarig arkitekt.

Som person är du trygg och stabil, samt bekväm i din kommunikation med människor i olika sammanhang.
Du ser det naturligt som en möjlighet att utvecklas och växa ihop med oss. Framför allt drivs du av tanken att bygga upp ett fungerande arbetslag runtom dig och ansluta till ett familjärt företag, som sätter stor vikt i att skapa och bygga långsiktigt.

Vad vi anser är viktiga kvalifikationer för att du ska lyckas i rollen:
• Van att arbeta lyhört och utvecklande i affärsrelation med kunder.
• Besitter mer än 5 års dokumenterad erfarenhet som arkitekt.
• Har god datorvana, samt arbetar i Revit eller Archicad.
• Har idéhöjd och är en skicklig berättare i bild och text.
• Social och drivs av att få andra att växa tillsammans.
• Vill leda, inspirera samt utveckla.
• Sätter stor vikt i samarbete.

Om verksamheten

a och d är ett arkitektkontor som utmärker sig genom kreativ arkitektur som fungerar – såväl i byggprocessen som i dess färdiga form och bruk. Det lyckas vi med genom god internkontroll och unik samverkan mellan arkitekter och projektörer.

Genom goda idéer och gott hantverk i projekten vill vi överträffa våra kunders förväntningar och krav.

Vårt mål är att se våra kunder lyckas. Något av det viktigaste för att nå ett gott resultat är att vi tillsammans med kunden reder ut vad som ska göras i projektet och vad kunden vill uppnå. Vi arbetar utifrån en kvalitetssäkrad arbetsmodell där processerna tillsammans med kund har en stark inverkan på det slutliga resultatet. Modellen säkerställer att arbetet hela tiden styrs, utvecklas och förfinas mot kundens direkta och långsiktiga mål med projektet.

Internt arbetar vi utifrån en utvecklad modell där arkitektur, byggteknik och konstruktion samverkar och utvecklar varandra genom projekten. Det ger kostnadseffektiva projekt och projekteringar med starka mervärden.
Vi har som första arkitektkontor i Norrbotten certifierat vårt kvalitets- och miljöledningssystem, enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Mer om oss hittar du på https://aochd.se/karriar

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
22 december
Sista ansökningsdag
23 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62416