Administratör

Administratör

Skanska fortsätter att växa och nu söker vi dig till rollen som administratör för distrikt Hus Norra Norrland!
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete, inom en organisation med goda utvecklingsmöjligheter och tydliga värderingar. Tjänsten är ny för området och du blir en viktig nyckelspelare för vår fortsatta framgång.

Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas före sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan!

Om tjänsten

Som vår administratör verkar du dagligen i samarbete med kollegor och chefer. Du kommer att sitta i våra ljusa och fina lokaler på Teg i Umeå och verkar samordnande över hela vårt distrikt. Tjänsten är i huvudsak på plats i Umeå, men det kan förekomma resor vid behov till andra orter inom distriktet – som sträcker sig över hela Västerbotten och Norrbotten.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
• Avlasta distriktschef och kollegor inom administrativa uppgifter
• Utföra grundläggande ekonomiuppgifter
• Följa upp hyreskontrakt avseende våra lokalkontor och annan kontorsservice vid behov
• Samordna utbildningsadministration och projekt över distriktet
• Kommunicera på och administrera distriktets SharePoint sida
• Stötta arbetet med temaveckor, medarbetarmätningar, aktiviteter/möten

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och noggrann i allt du gör. Att naturligt hantera många bollar i luften och få saker att hända är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Du är en naturligt samordnande kommunikatör och har en förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift utåt i organisation.

Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet från liknande roll eller som ledare, där du verkat samordnande och kommunikativt.
Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och har du några frågor om tjänsten eller ansökan, så går det bra att kontakta rekryteringskonsult Rasmus Andersson på 070-497 54 62.

Vidare så ser du långsiktigt på Skanska som arbetsgivare och ser tjänsten som en möjlighet att växa och stärka oss.

Om verksamheten

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.
Läs mer om oss och våra värderingar här: https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/kort-om-skanska/

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
5 september
Sista ansökningsdag
9 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65611