Administratör

Administratör till bolag i centrala Umeå

Bolaget som behöver just dig som sin nya administratör är ett fint, stabilt bolag med fantastiska medarbetare! Uppdraget är på heltid och startar omgående och kommer att pågå 3 månader med möjlighet till förlängning. Har du erfarenhet av att arbeta administrativt och vill ha en bra arbetsmiljö och vara väldigt uppskattad på arbetet? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Som administratör kommer du att arbeta med att granska alla de förfrågningar som bolaget får in mot sanktioneringslistor för att säkerställa att de inte gör affärer med personer som förekommer på dessa listor. Bakgrunden till detta är de ökade krav som ställs via AML lagstiftningen vilket innebär att de potentiella träffarna förväntas öka. Dina arbetsuppgifter är att undersöka om bolagets kund är densamme som personen på listan. Arbetet sker via Exelfil, där grovgallring kan ske, samt via bolagets interna system för screening.

Vem är du?

Vi söker dig som är analytisk och gärna har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är bekant med Excel. Du har god förmåga att arbeta självständigt med repetitiva arbetsuppgifter och kan hantera stora mängder data. Vidare har du gymnasiekompetens och gärna någon ekonomisk inriktning eller påbyggnad. Kunskap inom AML är meriterande men inget krav.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
2 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54724

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.