Försäljning/Affärsutveckling

Account Manager till Poolia Norr

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och representera ett av rekryterings- och bemanningsbranschens mest välkända varumärken? Bli en del av ett framgångsrikt kontor med stark teamkänsla där medarbetaren står i fokus?
Då har vi en plats för dig hos oss på Poolia/Uniflex.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten:

Som Account Manager hos Poolia Norr kommer du att ha huvudsakliga kundrelationer i Norr, med bas på vårt nyrenoverade kontor mitt i Umeå centrum. Du kommer att ha förmånen att ha kompetenta och härliga kollegor som även är verksamma i andra delar av Norrland. Ditt uppdrag innefattar att bygga och stärka relationer, möta både nya och befintliga kunder samt vara ett viktigt stöd till dina kollegor som jobbar med leveransen – framgången ligger i samarbetet och ömsesidigt förtroende för varandras förmågor.

Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där vi stöttar varandra, delar glädje över framgångar och står tillsammans i motgångar. Vi värdesätter öppenhet och sårbarhet. Om du delar våra värderingar och är redo att vara med på en spännande resa med möjligheter att forma och utveckla ett starkt varumärke, så ser vi fram emot att höra från dig.

Din profil

Vi söker dig som är en skicklig relationsbyggare med utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska, både i tal och skrift. I den här rollen är det du som håller i trådarna och "äger din affär", det kräver mod och engagemang.

För att lyckas i denna roll tror vi följande är goda förutsättningar:

  • Att du trivs med att hålla presentationer för grupper av alla storlekar och att det ger dig energi

  • En stark drivkraft att nå dina mål och slutföra dina uppgifter, samt är strukturerad och noggrann i ditt arbete dit

  • Ett intresse för vår verksamhet, eftersom du kommer att vara den hos oss som många gånger är första kontakten med kund och blir därmed en ambassadör för oss alla.

Varför Poolia?

Poolia och Uniflex är två starka varumärken med över 30 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering av chefer och specialister. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att lyckas genom engagerad och kvalificerad kompetens. Poolia är ett bolag som drivs av en stark entreprenörsanda, och nu har du chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa i en region med stor tillväxt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Umeå
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
15 oktober
Referensnummer
13557