HR/Personal

Lönespecialist/HR-administratör till Emballator Metal Group

Nu har du möjligheten att jobba som lönespecialist med vissa inslag av HR-administration hos oss på Emballator i Ulricehamn. Önskar du arbeta i ett värderingsstyrt bolag och är du en fena på löneadministration? Då kan vi ha en jobbet just för dig! Du blir en värdefull del av vårt lön-och HR-team hos Emballator Metal Group.

Om tjänsten

Som Lönespecialist/HR-administratör hos oss kommer du att ha en central roll i att säkerställa att företagets löner betalas ut i tid och korrekt till alla våra engagerade medarbetare. Du fungerar som den viktiga länken som erbjuder stöd till både medarbetare och chefer inom en rad områden, från löne- och skattefrågor till pensions- och schemahantering. Vidare kommer du agera som viktig stöttning gentemot organisationen genom att ta fram och analysera personalstatistik samt vara behjälplig med övrig personaladministration.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •          Hantera och beräkna löner för våra anställda i enlighet med gällande lagstiftning och interna riktlinjer.

  •          Säkerställa att all löneinformation är korrekt och uppdaterad i våra system.

  •          Hantera och besvara frågor från anställda angående löner, skatter och pension.

  •          Ansvara för förvaltning av och uppdateringar i vårt tids- och lönesystem.

  •          Skapa och uppdatera scheman.

  •          Administrera inlämnade reseräkningar.

  •          Uppdatera statistik och underlag till myndigheter.

  •          Rapportering till FORA och Svenskt näringsliv samt Collectum.

  •          Sammanställa och analysera personalstatistik.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 3 (men gärna fler) års erfarenhet från självständigt arbete inom liknande roll. Du har lätt för att analysera data i Excel och har även en vana av att arbeta i Officepaketet. Du har kunskap inom svenska skattelagar och hur vårt pensionssystem fungerar. Grundläggande kunskap inom arbetsrätt är ett krav.  

Som person matchar dina värderingar våra, där vi gemensamt tror på personligt engagemang, mod, långsiktighet och innovation. Du har hög integritet, är trygg i dig själv och gillar struktur i ditt arbete. Du ser det som en självklarhet att arbeta serviceinriktat gentemot vår personal och har ett nyfiket förhållningssätt.  

Vad kan vi på Emballator erbjuda dig?
Vi tror att vårt framgångskoncept inom Emballator grundar sig i vårt fokus på våra kunder, våra medarbetare, vårt hållbarhetsarbete och vår ständiga strävan efter innovativa lösningar. Vi är ett företag som är stolta över våra värderingar vilka guidar både våra medarbetare och ledare genom vår ”Gröna Påse” varje dag. För oss är en god arbetsmiljö och ett gott samarbetsklimat en självklarhet, där vi tillsammans lyfter varandra till framgång.

Hos oss finns möjligheten att växa och utvecklas då vi tror på dig som medarbetare. Om du vill vara med och göra skillnad i en dynamisk och framåtsträvande organisation, så är detta din möjlighet att lysa som vår nästa lönespecialist/HR-administratör. Vi ser fram emot att välkomna dig som vår nästa kollega!

Om Emballator

Emballator utvecklar och tillverkar förpackningslösningar i metall, plast och aluminium. Våra bolag är indelade i tre affärsområden; Emballator Metal Group, Emballator Packaging Innovations och Emballator Packaging UK. Vi har 9 tillverkningsenheter i Sverige, Finland och Storbritannien, en omsättning på cirka 2,5 miljarder kronor och cirka 900 anställda. Emballator ingår i familjeägda Herenco-koncernen. Läs mer om oss på emballator.com

 

Emballator Metal Group är specialister på metallförpackningar och erbjuder ett stort utbud av förpackningslösningar för marknadssegmenten färg, kemiteknik och livsmedel. I vårt breda sortiment finns burkar och lock med olika design och funktion. Vi har 250 medarbetare och en årlig omsättning om 395 miljoner SEK. Vi har tillverkning i Ulricehamn, Sverige, och Lempäälä, Finland, samt försäljningskontor i Norge och Polen.

Ansök nu
Stad
Ulricehamn
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
15 oktober
Referensnummer
13541