HR

HR-ansvarig till Skydda i Ulricehamn

Vill du vara med och arbeta med HR-relaterade frågor på ett väletablerat bolag? Har du tidigare erfarenhet av HR-arbete och trivs i en arbetsroll där du får vara ansvarig för att driva HR-arbetet framåt? Då har vi tjänsten för dig! Till Skydda i Ulricehamn söker vi nu en relationsskapande och drivande HR-ansvarig främst på deltid, men tjänstgöringsgraden kan variera mellan 60-100% beroende på önskemål och behov. Tillsammans med ansvarig HR-chef arbetar ni med att stötta verksamheten i HR-relaterade frågor. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 1 år med önskad start i april.

Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HR-ansvarig erbjuds du en bred roll där du får driva de dagliga HR processerna hos Skydda i Ulricehamn och stötta både personal och chefer i HR-relaterade frågor. Ditt fokus blir att arbeta såväl operativt som strategiskt. Du ansvarar bland annat för att initiera, leda och driva årliga HR-processer som exempelvis medarbetarundersökningar, lönerevisioner, arbetsmiljö-arbete och agera bollplank till samtliga chefer i så väl arbetsrättsliga som fackliga frågor. Främst stöttar du chefer på huvudkontoret i Ulricehamn, men du är även ansvarig för alla HR-processer för de nordiska länderna. Det finns alla möjligheter för dig att bidra med innovativa perspektiv och kreativa lösningar i arbetet med att utveckla såväl nya som befintliga HR-processer.

Vem är du?

Vi söker dig med en flerårig erfarenhet inom HR-arbete, gärna i kombination med en relevant akademisk utbildning i grunden. Vi ser att du har några års erfarenhet inom personalfrågor och chefsstöd. Vidare har du kunskap om kollektivavtal, anställningsrelaterade lagar och förordningar, samt behärskar MS Office och har enkelt för att sätta dig in i nya system. Du talar och skriver obehindrat på så väl svenska som engelska.

För att trivas i tjänsten är du pålitlig, kommunikativ och pedagogisk. Därtill är du en relationsbyggande och engagerande person som har förmågan att självständigt driva ett kvalificerat HR-arbete framåt. Det är viktigt att du trivs i en arbetsroll där du får prioritera dina arbetsuppgifter samt att du har förmågan att sätta dig in i komplexa situationer inom verksamhetens behov. Du är även trygg i din professionella roll och kan därmed arbeta självständigt.

Om verksamheten

Skydda är Nordens marknadsledande skyddsspecialister med 40 års erfarenhet inom arbetsplatssäkerhet och personlig skyddsutrustning.
Skyddas affärsidé är att hjälpa bygg-­ och industriåterförsäljare att kunna leverera produkter, tjänster och kunskap inom arbets­platssäkerhet för en enklare, säkrare och mer effektiv arbetsdag till sina kunder med målet att ingen ska skadas på arbetsplatsen. Skydda ingår i Bergman & Beving, ett av norra Europas ledande holdingbolag inom industri och bygg. Läs gärna mer på http://www.skydda.se

Ansök nu
Stad
Ulricehamn
Publicerad
23 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67331