Account Manager

Area Sales Manager till Emballator Metal Group

Vill du arbeta i en kvalificerad försäljningsroll med möjlighet att driva och ansvara för en region på den internationella marknaden? Har du ett högt engagemang för affärer och förmågan att knyta starka kundrelationer? Då har vi chansen för dig! Till Emballator Metal Group söker vi en driven och resultatinriktad Area Sales Manager som vill utvecklas tillsammans med en spännande koncern. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Area Sales Manager väntar en omväxlande vardag med att representera Emballator Metal Groups välkända varumärke och produktsortiment. Ditt huvudsakliga fokus är att vara försäljningsansvarig och ambassadör för marknaderna i Norge, Danmark, Tyskland och Benelux. Med en unik samlad kompetens och gedigen erfarenhet inom förpackningslösningar bistår du dina kunder. Genom en hög närvaro bygger du hållbara kundrelationer, vilket innefattar att upprätthålla befintliga samarbeten men också bearbeta nya kundprospekt. Du säkerställer en lönsam försäljning och tillväxt i enlighet med företagets strategiska mål. I ditt arbete ingår att skapa en affärsplan för respektive marknad och månatliga försäljningsprognoser. Vidare bidrar du i framtagandet av nya koncept med syftet att utveckla affärsmöjligheter. Du har resultat och budgetansvar samt rapporterar till Försäljningschefen för Emballator Metal Group

Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir anställd av Emballator Metal Group AB. Placeringsort är på huvudkontoret i Ulricehamn. Tjänsten innefattar cirka 100 resdagar om året, så du som söker behöver ha B-körkort.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av kvalificerad företagsförsäljning inom tillverkningsindustrin. Du har ansvarat för såväl budget som resultat och är van vid att arbeta på en internationell marknad med många kontaktytor. Vi ser gärna att du har en teknisk eller ekonomisk utbildningsbakgrund, alternativt har du förvärvat kunskaperna genom arbetslivserfarenhet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av förpackningslösningar. För att lyckas i rollen har du en god företagsekonomisk förståelse, förhandlingsvana och ett starkt teknikintresse. Ditt bemötande präglas av en hög professionalitet och du kommunicerar obehindrat i det svenska och engelska språket.

Som person har du en stor drivkraft, högt engagemang och en ständig motivation för att nå nya målsättningar. Du tillämpar ett affärsmässigt perspektiv i dina arbetsuppgifter och har känsla för att skapa god lönsamhet. Genom din kreativitet ser du möjligheter, har ett initiativrikt angreppssätt och bidrar gärna med nytänkande idéer. Struktur är för dig en självklarhet, precis som att du effektivt kan prioritera din tid och hålla deadlines. När situationen kräver fattar du snabba beslut och har förmågan att fånga affärsmöjligheter i rätt ögonblick. Du är ihärdig genom att du kämpar tills du når önskade resultat och tar tillvara alla utvecklingsmöjligheter.

Om verksamheten

Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för främst färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Moss och Wloclawek. Emballator Metal Group har ca 250 anställda och omsätter ca 780 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herenco-koncernen.

Ansök nu
Stad
Ulricehamn
Publicerad
29 april
Sista ansökningsdag
16 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59260

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.