Trafikkoordinator

  • Poolia Engineering,
  • Traffic Coordinator,
  • Göteborg

Inlagd för 3 dagar sedan Referensnummer 47353 Ansök senast 2017-08-16

Vi söker nu en trafikkoordinator för ett konsultuppdrag hos vår globala kund inom fordonsindustrin. Uppdraget startar 21/8 och sträcker sig fram till sista december 2017 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som trafikkoordinator kommer du tillsammans med kollegor hantera bokningar och planering av transporter. Du kommer att agera som ”spindeln i nätet” mellan leverantörer, transportörer och fabriker. Utöver transportbokningar kommer du att arbeta med administrativa uppgifter, ha kontinuerliga möten med transportörer och arbeta med förbättringsåtgärder.
Var femte vecka kommer du att ha beredskap. Vilket innebär att du skall vara redo att arbeta hemifrån om telefonen ringer från torsdag till torsdag mellan kl 17.00-07.00.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har utbildning inom Logistik och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom Logistik. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper av office-paketet och att du kan engelska flytande, i både tal och skrift. För att lyckas i rollen som trafikkoordinator söker vi dig som är en team-player. flexibel, prestigelös och villig att lära sig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Satina Sankoh

Poolia Engineering

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Ansök senast 2017-08-16

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se