Drifttekniker

Drift- och underhållstekniker till Adven, Lunnarp

Vill du vara med och ta fram morgondagens energilösningar? Har du tidigare erfarenhet av processindustri och pannor? Vill du jobba för ett spännande företag som gör skillnad? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Poolia rekryterar nu en Drift- och underhållstekniker till Advens anläggning på Österlenmejeriet i Lunnarp.

Här erbjuds du en spännande tjänst hos ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare. Adven ska bygga en helt ny fossilfri fliseldad anläggning för att försörja Österlenmejeriet med ånga. För detta ska vi anställa en Drift- och underhållstekniker som ska vara med i byggprocessen, driftsättning och drift/underhåll av anläggningen när anläggningen är färdig. Det här är en bra möjlighet för dig som söker en stimulerande och utmanande roll med varierande arbetsuppgifter

Detta är en direkt rekrytering av Adven där vi på Poolia har fått möjligheten att hjälpa till i denna rekryteringsprocess. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som drift- och underhållstekniker har du det operativa ansvaret för att produktionen körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. Du arbetar exempelvis med standardiserade processer, planerar drift och underhåll samt optimerar och analyserar utfall. Du kommer att utföra underhåll och reparationer samt bistår och planera vid större reparationer. Det ingår även administrativa uppgifter i rollen.

I dina arbetsuppgifter ingår även rondering, bränslehantering och avvikelsehantering. En viktig del i vår verksamhet är att ständigt förbättra existerande processer och vid behov utveckla nya processer.

Du kommer vara en del av ett team bestående av ytterligare 4 tekniker samt en drift- och underhållsledare. Arbetstider är belagda på dagtid men tjänsten kommer under vissa perioder att innebära beredskapstjänst. Beredskapstjänst innebär att du skall ha möjlighet att inställa dig på anläggningen inom 60 minuter. Även helgarbete kommer förekomma i mindre omfattning.

Vem är du?

Det är meriterande om du har erfarenhet av pannor, fastbränsle och ånga eller utbildad drifttekniker/driftingenjör/sjöingenjör.

Vi tror att du som person är du öppen, målinriktad och prestigelös. Du stimuleras av att få ansvar och att självständigt driva ditt arbete framåt. För dig är ett gott samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå avgörande för framgång. Du är proaktiv och ser det som självklart att agera på eget initiativ för att utveckla den verksamhet du medverkar i. Vidare har du god förmåga att kommunicera och du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Om verksamheten

Adven är en ny energikoncern vars gemensamma resa mot att bli den ledande aktören inom hållbara energilösningar påbörjades under 2020. Tillsammans levererar våra 520 medarbetare hållbar fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag cirka 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energi- och vattenlösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar lösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder. I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser.

Vi har en spännande tid framför oss och vi hoppas du är intresserad av att följa med! För mer information se http://www.adven.com och http://www.varmevarden.se

Ansök nu
Stad
Tomelilla
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
31 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66447