Orderhanterare

Orderadministratör

Är du serviceinriktad och en noggrann person som dessutom har ett stort teknikintresse? Då kan det här vara en tjänst för dig! Poolia söker nu en Orderadministratör till vår kund. Urval kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som orderadministratör kommer ditt primära ansvar vara att hantera allmänna kundförfrågningar på eftermarknadsprodukter. Du kommer att arbeta både externt och internt med orderhantering, support, krav, returer, garantier och spårning av beställningar.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen så behöver du ha en passion för kunder och leverans samt ha ett gott öga för kundservice. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll och en teknisk bakgrund.

Som person är du tydlig i kommunikationen och har en förmåga att strukturera och prioritera arbetet i en komplex och internationell arbetsmiljö med olika intressenter. Du behöver vara noggrann, ha en god administrativ förmåga och fungera bra både självständigt och i team.

Då arbetet innefattar mycket kommunikation på såväl engelska som svenska bör du känna dig bekväm att arbeta på båda språken. Ytterligare språkkunskaper är en fördel. God IT-kompetens krävs och gärna erfarenhet av D365.

Arbetstiderna är förlagd på dagtid, mån-fre.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Timrå
Publicerad
10 januari
Sista ansökningsdag
9 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67178