Marknadsassistent

Marknadsassistent till SCA

Vill du använda dina talanger inom kommunikation och administration? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu en marknadsassistent till vår kund SCA med start omgående och med placering på Östrand. Uppdraget förväntas pågå till och med augusti med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I den här rollen kommer du att vara kontaktperson mot SCA:s kunder, säljare, logistikavdelningen och marknadsavdelningen. Du kommer att arbeta med hela den administrativa försäljningskedjan vilket innebär bland annat att lägga in order, boka leveranser, fakturera och följa upp; allt med en hög kostnadsmedvetenhet.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning inom natur/teknik eller ekonomi samt goda kunskaper i engelska. Tidigare erfarenhet från affärsadministration och kundservice är meriterande. Då arbetet även kan komma att inkludera viss ekonomiadministration i samband med bokslut och/eller reklamationshantering är det meriterande att du har en känsla för siffror.

För att trivas i den här rollen söker vi en administrativ person som förstår vikten av god kommunikation och en hög servicenivå. Rollen har många kontaktytor och mellan dessa blir du navet- så det är mycket viktigt att du trivs i roller som ställer höga krav på samarbete, struktur och att du är flexibel i ditt förhållningssätt.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Kärnan i SCA:s verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Timrå
Publicerad
13 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67216