Administratör

Fransktalande kundsupportmedarbetare med teknikintresse

Är du flytande i franska både i tal och skrift? Har du dessutom ett öga för detaljer samt gillar service och att ha många kontaktytor? Då är detta rollen för dig! Vi söker nu två kundsupportsmedarbetare till vår kund i Timrå. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd dagtid, mån-fre.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som kundsupportsmedarbetare är ditt primära ansvar att ta emot och hantera frågor om kundens produkter med löpande kontakt med företagets kunder. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ge optimal service och support mot Europa.

Vem är du?

Din bakgrund
– Tidigare erfarenhet av ett administrativt arbete
– Utmärkta kunskaper i franska och engelska i både tal och skrift
– Har god systemvana och gärna ett teknisk intresse
– Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av D365
– Meriterande om du har fler språkkunskaper som ex. spanska och tyska

För att passa in i rollen som fransktalande kundsupportsmedarbetare är du kommunikativ och besitter en hög servicekänsla med ett driv och engagemang i din yrkesroll. Du har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behåller lugnet även i pressade situationer. Som person är du öppen, social och värdesätter goda relationer mer kunder och kollegor. Vidare är ditt arbetssätt organiserat och du har en förmåga att vara flexibel när det behövs.

Låter detta spännande? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på Poolia.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Timrå
Publicerad
15 juni
Sista ansökningsdag
14 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64365